Helt rätt av Schweiz

Jag tycker det var helt rätt av Schweiz att stoppa bygget av bönetorn och moskeér, riv dom alla tycker jag. Hoppas att Sverige gör samma sak. Och det skulle även ske och alla sånna muslimska saker skulle gå bort om SD skulle komma i makten så rösta på SD.

Söndag

Idag är inte en slappardag, idag är en pluggardag och en städdag och en duschdag och diskdag. Jag ska plugga psykologi för jag har två prov imorgon som jag är orolig att jag ska kugga på. Sen så ska jag städa, inte för att det rä stökigt i min lgh men mer för att fräsha upp den lite mer, sen så ska jag duscha för jag har inte duschat sen i fredags och sen ska jag diska fem glas och två tallrikar och några bestick.
Men jag tänkte att jag skulle ta det lugnt till runt halv ett och sen ska jag då läsa två kapitel ur psykologi boken och sen ska jag diska och sen ska jag städa och sist av allt ska jag duscha.
Så vad har jag gjort i helgen då, jo i fredags var det ju idol och mariette åkte ut, inte för att jag ville det, jag vill ha ut calle men han lär väl åka nu på fredag då så det blir erik och tove i final och då hoppas jag på min favorit tove östman styrke ska vinna hela idol men det brukar gå dåligt för vinnaren så jag hoppas lite att hon kommer tvåa med. Men till final är jag helt säker på att hon kommer. Sen igår lördags så var jag på bio och såg Twilight New Moon, den är inte så dålig som alla säger att den är, jag tyckte den var as bra men det är en sådan film att du måste ha sett ettan för att förstå andra filmen så jag rekommenderar att se första twilight filmen innan du ser new moon. Det är verkligen en höjdarfilm ändå om dom hoppar lite mellan scenerna så är det ändå en höjdarfilm. Nä nu ska jag slappa en liten stund, en timme så där och ta en kopp kaffe och en cigg till för att det är så gott och jag vill gärna ha min lunga genomsvart så därför ska jag göra det. Men ni få ha det så gött så hörs vi imorgon vid skolan.

Lördag

Idag har varit en rolig dag, jag åkte klockan tjugo i elva till Hudiksvall och köpte julklappar. Jag köpte till Ann-Sofie som är min syster, till hennes sambo Niklas, Pia min syster och hennes barn Malin, Dennis, Hannah, Sarah och Desireé och deras pappa Claes och den julklappen som betydde mest att köpa Elisabeth och HG. Jag har köpt till alla vad dom önskar sig men jag vet inte Elisabeth och HG har önskat sig de jag har köpt till dom men jag tror iaf att dom kommer bli jätteglad över den.
Sen senare ska jag ta och köpa pizza, man måste ju lyxa till det på lördagen och senare till kvällen blir det bio med filmen Twilight New Moon.

Torsdag

Idag är det bara en vecka kvar tills jag ska tatuera mig, jag längtar stort. Sen är det även jullov snart, eller snart och snart men det känns rätt snart ändå för veckorna går så snabbt, Jullovet börjar den 18 december och jag åker upp till Östersund den 22 december och då hoppas jag på att jag kan åka och handla julklappar eller iaf den 23 december precis innan julafton att jag kan göra det. Jag ska iaf handla två julklappar här i Hudiksvall. Jag kan inte berätta vad jag ska köpa för dom jag ska köpa till läser min blogg. Men en grej iaf till mina fosterföräldrar som jag tror dom kommer bli ganska glad över, det är inte bara en julklapp jag kommer ge dom utan även en present som tack för tiden dom har tagit hand om mig i över 2,5 år. Sen så blir det roligt till syrran som jag tror hon kommer bli glad över.
Sen i Östersund så blir det köpa julklapp till Mamma och till resterande som är min syster Pia som jag inte vet riktigt vad jag ska köpa henne, men sen så vet jag vad jag ska köpa hennes dotter Malin, jag ska köpa en dvd-kurs, stämapparat och en del plektrum. Det kommer hon bli glad över. Sen till resterande av hennes ungar vet jag inte, och jag vet inte heller vad jag ska köpa till Ann-Sofies ungar. Men något roligt blir det väl.
Nu ska jag bara lyssna på musik och kolla runt på internet eller som det heter på modern språk jag ska chilla och surfa runt på nätet.

Lördag

Idag har jag sett på skidor på tv och sett svenska damerna tagit silver och bronsmedalj. Sen så har jag snackat med syrran en timme, alltid kul att prata med henne. Ska åka till henne den 22 december och åker därifrån den tredje januari. Sen så har jag även diskat och ska nu ta det lugnt liten stund sen så ska jag plocka undan, kasta sopor och dammsuga så det inte ser ut som en svinstia här hemma.
Sen runt sex kommer elisabeth och hämtar mig så blir det tillbaka till bjuråker men det är faktiskt trevligt där och så stannar jag bara två dagar där sen så åker jag tillbaka till Delsbo. Men det kommer bli god middag idag, thai-mat, tror jag ska ta en klassiker räkor, ris och sötsursås. Sen ikväll vet jag inte vad som händer med jag hoppas att inte tven är upptagen för jag vill se transformers ikväll.
Nu ska jag bara ta det lugnt, ha en trevlig helg, drick lugnt men festa tungt.

Nytt hål i läppen

Jag har nyligen varit i hudik och köpt nya skor, jag kanske lägger ut en bild på det senare men inte nu. Iaf när jag kom hem ska jag hämta mina piercingar till läppen för min lossna för några dagar sen men när jag skulle stoppa in den så var det nästan helt täpt så jag ska ta en nål imorgon och sticka igenom så jag kan använda min piercing.

Tänker

När jag sitter här ensam så tänker och drömmer jag mycket vad jag vill köpa och ska köpa. Jag vill ha ett par nya skor men alla skor jag vill verkar det vara 1500kr minimum pris på. Men jag tänker på att jag ska behöva lite vinterkläder men jag vill inte spendera så mycket pengar nu heller för jag har en tatuering som jag ska göra den tredje december som jag är osäker vad den kommer att kosta men jag tänker ta med mig 2000kr men jag tror den kommer gå på 1600kr men det är alltid ta med sig mer för säkerhetens skull.
Sen så ska jag ju köpa julklappar, 12 julklappar ska jag köpa och jag tänkte att jag skulle hålla en 2000kr budget på det. Så bara det är 4000 kr så det är mycket pengar och om jag skulle köpa nya kläder skulle jag vilja ta ut 1500 kr för det då skulle jag ha spenderat när jag är klar 5500 kr och om jag ska köpa par nya skor och verkligen dom skorna jag vill ha som jag ska visa på bild. 
Dom går på 1500kr så om jag även skulle köpa dom så skulle jag ha spenderat 7000kr när jag är klar plus att jag har räkningar att betala. Så JA jag kan drömma att jag vill ha dom här skorna och JA jag kan drömma att jag vill köpa nya kläder MEN det ska jag inte för det är för mycket pengar vi snackar om då. Men tatueringen ska jag göra och köpa julklappar ska jag göra och jo nu kom jag på en grej, jag ska köpa en röd skjorta till julafton. De är de enda nya kläder jag ska köpa till mig.

Efterslängningar

Jag åkte till skolan vid tio för att jag trodde att jag mådde bättre men jag blev illamående och när jag käkade lunch så fick jag bara ont i magen, jag tror det var mjölken i stuvade makaronerna. Men sen så började jag må sämre och sämre och nu är jag yr och fortfarande illamående. Jag tror det är efterslängningar av influensan jag hade i måndags och tisdags. Usch för det.

Illamående

Jag sitter nu här på soffan och klockan är 09:19 och Erik brevid mig sitter och ser på tv och ska snart dra till sin buss som går klockan halv tio till hudik, han börjar skolan tjugo över tio. Jag började egentligen klockan tio i nio men jag har ingen reservnyckel för att Erik ska kunna kasta in nyckeln i brevinkastet så jag skulle kunna ha tagit tjugo över åtta bussen. Så jag tar tio bussen till skolan. Jag har multimedia när jag kommer till skolan plus att jag har nationella idag och jag har inte förberett mig på något vis plus att jag inte har häftet.

Nu ska jag ta och lämna av Erik till bussen men vi hörs vid skolan och så når jag på telefon.


Trevlig dag

Idag blir det trevligt, Erik kommer snart och vi ska käka pizza till middag och ha en trevlig kväll.
Med andra ord, en trevlig dag idag.

Bara täpt i näsan

Jag vaknade för andra dagen i rad tidigt på morgonen, jag vaknade den här gången klockan fem och igår vaknade jag halv fem. Jag såg på Ellen DeGeneres Show tror jag det heter på Kanal 5 men runt halv sex kom jag på att jag borde duscha innan jag drar till skolan för jag har svettats så flera gånger sen i måndags pga feber. Så jag hoppade in i duschen och var illamående som fan så jag kräktes upp cola, blir illamående av cola men det är nog förstående efter tre flaskor cola sen i måndags. Sen runt tio i sex gick jag och la mig i sängen igen och somnade rätt snabbt jämfört hur natten har varit, sovit typ en timme och sen vaknat men nu så somna jag direkt och vakna av att mobilen ringde klockan fem i halv åtta.
Idag så har jag ingen feber eller någonting, jag är bara täpt i näsan och har en liten förkylning så jag kommer till skolan... Vad jag har varit orolig att jag har haft svininfluensa men det hade jag inte men jag hade symptomen till det. Men det var bara en liten influensa jag fick....
Nu ska jag ta på mig kläder och börja förbereda mig till att gå till bussen för att åka till skolan.

Gårdagen, kvällen, natten och morgonen var hemskt

Igår runt halv fem så började jag känna mig dålig och blev plötsligt svag och fick feber, jag försökte sova bort det hela tiden men jag lyckades inte, så jag gick och la mig vid halv nio igår kväll och runt halv tio tror så kom HG min familjehems far med cola, bröd, smör, tepåsar och värktabletter. Så jag tog en värktablett var fjärde timme men kunde knappt sova inatt för jag kallsvettades och hade ångest som attan i natt så jag klev upp klockan halv fem imorse och stoppade på cartoon network och små glodde på det och sov lite då och då. Men nyligen när jag sovde cirka en halvtimme så mådde jag plötsligt mycket bättre. Så jag är mycket piggare nu och ska defentivt till skolan imorgon.

Vill ha ett djur

Jag vill ha ett djur i lgh, helst en katt eller hund. En katt skulle gosigt att ha för då kan man kela och hålla på så slipper man känna sig ensam i lgh. Eller en hund för då måste jag gå ut med den och då går jag även ner i vikt om jag börjar gå mycket, men det skulle vara mer praktiskt att ha en katt då för jag går ju i skolan och jag kan ju bara gå ut med den på morgonen, när jag kommer hem från skolan och på kvällen och den skulle nog behöva även gå ut under  lunchen också. Så då är det en stor chans att jag skulle komma hem så skulle det ligga en skitkorv eller piss på golvet om jag skaffar hund. Men med en katt så måste jag lära den att använda kattlådan.
Katter är ju en billigare djur, kan ju köpa en för hundra kronor om jag vill jämför med hund som kostar flera tusen kronor. Men jag vill så jätte gärna vill ha ett djur... Så vi får se.
Imorgon så ska jag göra psykologi uppgiten och med början på onsdag så ska jag börja gå på psykologi för börjar jag inte gå nu så kommer jag inte få något slutbetyg fick jag veta. Så det är bara att gå och göra bra ifrån sig, jag vet nu själv att jag kan max få G på psykologi A men jag ska iaf försöka på VG eller MVG på psykologi B som börjar några veckor efter jullovet.
Ne nu ska jag fortsätta kolla på katter och hundar och drömma bort att jag vill ha en.

Lördagen

Idag har varit en rätt så bra dag, jag började med att börja städa runt halv två tiden idag så jag fick det gjort och sen så kom mina fosterföräldrar och hämta mig för det var dags att komma tillbaka till *suck* landet men jag har iaf trevliga familjehems föräldrar som jag tror är rätta ordet.

Vi åt hembakt pizza till middag de var rätt gott plus att vi fick besök av Elisabeths dotter Josefin och hennes pojkvän tror jag eller så är dom på G, Peter som jag tror är Josefins pojkvän hade med sin lilla krabat dotter Kajsa som var vig och busig och jag fick testa massor av olika grejer med henne under kvällen. Vi lekte och busade och till och med så fick jag lära henne broder jakob på en harpa och jag har aldrig spela harpa förut. Men det var rätt logiskt ändå, en harpa är som ett piano. Iaf den där Kajsa är bara åtta år gammal men hon beter sig som minst iaf 12-13 år. Jag har aldrig mött en sån mogen liten flicka förut.

Sen efter vi hade pratat och lekt under kvällen och ha fått mycke med goda skratt så lämnade Josefin, Peter och Kajsa oss så då tog Elisabeth fram osten och kex så läste jag i en vinbok som var rätt intressant ändå så satt vi där framför elden och pratade om vin.

Med andra ord så var det en rätt trevlig kväll jag har haft, hoppas att ni som har gått på järnvägs har också haft lika trevligt och även ni som inte har gått dit ikväll.

Nu är klockan 23:37 och jag önskar er en god natt så bloggar jag imorgon när jag vaknar över mina funderingar, tankar och förhoppningar över morgondagen och hur jag tror min vecka kommer att se ut.

God Natt

Taiji, Japan

Jag såg på nyhetesmorgon på TV4 att det är en sjuk delfinslaktning i Taiji,Japan. Det är så sjukt, att man slaktar en sån vacker däggdjur för att man tror att den äter upp alla fiskar i havet. Det är som att säga att hackspetten skövlar skogen men så är det inte. Och även om inte dom här delfinernas säljs så slaktas dom, men dom slaktas även för att bli mat men det är tjugo gånger mer kvicksilver halter än i vanlig kött och de står inte heller att det är delfinkött på affärerna dom säger att det är valkött. Men iaf köttet är inte ätligt det är otäligt och farligt.
Jag varnar för otäck bild.

God Morgon

Nu har jag vaknat, klockan är 10:21 just nu och jag ser på tv4 nyhetsmorgon. Helt sjukt att Eddie åkte ut igår, jag trodde helt säkert att Reza skulle åka ut men det blev Eddie.
Idag ska jag städa innan klockan halv tre så jag tänkte att jag skule börja kl.1200. Det är inte så mycket och städa. Så ska jag även skicka idag mina LOVEFILM filmer tillbaka så jag kan få två nya.
Nu är klockan 10:24 och jag säger god morgon och hoppas att du får en bra morgon. Hör av mig kanske senare på bloggen.

Idol och Armband

Har sett på Idol nu på kvällen och diskuterat deltagarna med Malin... Jag tror faktiskt att Reza åker ut men hon kommer sitta löst med antingen Erik eller Eddie. Eddie har nu suttit löst ofta men det är för att han inte visar att han inte vill riktigt vara med i Idol tycker jag.
Jag beställde även två armand nu under kvällen, var dom snygga?

Några bra låtar

Här är några bra låtar som jag tycker, men som vanligt så har jag rätt ovanlig musiksmak enligt många. Men vad tycker ni om låtarna?
Och här får ni höra Lady Gaga snacka på dålig svenska

Smycken i läder

Jag kollade runt på olika smycken jag skulle vilja ha, någon av dom tror jag ska köpa. Vilken tycker du jag ska köpa.
Vilken ska jag ta tycker ni?

Fredag

Idag har jag haft foto och jag fixade klart mina konstfoto bilder på mimmi ändå om jag tycker dom blev riktigt dålig men de blir iaf godkända hoppas jag. Sen så hade jag historia som vi prata om emmigration och jag ringde min mamma och frågade om vi hade någon i släkten som har emmigrerat och det var så att min mormors systers barn har emmigrerat till USA så typ min andra generations kusin har emmigrerat kan man säga.
Iaf angående konstfoto så var det så att Malin i min klass skulle fota samma grej som jag gjorde men det visste ju inte jag men nu blev det iaf surt för henne men hon kommer nog på säkert en ny idé, hon är rätt duktig fotograf ändå så hon kommer säkert på något.
Ikväll är det ju Idol så jag hoppas verkligen att Calle nu äntligen åker ut och att Tove sjunger bra som är min favorit. Det blir lite cola och chips det ikväll så det blir lite mysigt.
Min polare Erik ska även sova över hos mig på onsdag eller så var det på torsdag så det ska bli gött.
Nu ska jag bara ta det lugnt och runt sju tiden ska jag ta och panta flaskor för 26 kr för att få råd med chips och sen så har jag 20 kr för att få råd med cola.  Här en bild på en av konstfoton jag gjorde som jag sa på min förra inlägg att jag kanske skulle göra.

Morgon

Nu har jag nyss vaknat,ser på godmorgon sverige på svt1 och glor runt på facebook. Vaknade nu på morgonen också att min vänstra ögonlock är igen svullen igen för att jag har sovit på min piercing. Det ser så fult ut och det är inte behagligt heller.
Nu idag direkt på morgonen så är det foto på skolan, och jag knäppte mina bilder igår och jag hoppas att dom blev bra. Jag kan lägga ut en bild senare idag på bloggen om någon blev bra så får ni se, måste först redigera dom. Det är mycket jag måste göra med dom på photoshop.
Jag ska snart ta och klä mig resten av kläderna och gå till bussen, den går tjugo över åtta men jag ska inte chansa den här gången med att gå en minut innan, jag går nog fem minuter innan den här gången så jag inte missar den. Så blir det ingen frukost heller nu på morgonen det orkar jag inte göra. Ändå om jag borde göra det och jag vet att det är den viktigaste måltiden på dagen så är oftast min enda måltid och första måltid på dagen en lunch.
Nu ska jag kolla på bdb, vi hörs senare på skolan. Ha en bra morgon.

En trevlig kväll

Igår så tog jag bussen klockan halv åtta på kvällen till Ljusdal för att träffa Erik, Reneé och Ronny. Började med att vi gick till coop för att köpa cigg och sen så gick vi upp till Reneés lgh och började se en film som heter Ultraviolet, inte för att vi såg så mycket på den, vi prata för det mesta. Sen runt tio så drog Erik och då börja vi spela kort. Sen runt halv elva så hade jag riktigt riktigt grymt ont i foten så vi bestämmde oss att vi skulle gå till sjukhuset för att kolla upp det. Runt kvart elva fick jag träffa en läkare och han sa att det kan vara en spricka  i foten för jag inte kunde röra mina tår. Sen så fick jag smärtstillande som hjälpte, fick voltaren och tradolan tror jag dom hette iaf. Bara för den visiten till sjukhuset så får jag betala 300kr för. Sen så fick jag ett nr jag skulle ringa på morgonen som var till röntgen för att läkaren tyckte att jag skulle röntga foten. Så runt tjugo över åtta nu imorse så började vi gå mot sjukhuset och foten kändes mycket bättre efter allt smärtstillande jag hade fått. Sen runt tio i nio så gick jag in till röntgen och runt kvart över nio fick jag träffa en finlandssvensk läkare som hette Irene som sa att det var inget brutet eller ingen spricka det var bara en rejäl stukning jag hade fått och det vad jag glad över. Så jag fick en linda över den som jag ska bära i tio dagar sa hon. Det är vänster foten vi snackar om här om ni undrar vilken fot det var.
Sen så gick jag, reneé och ronny tillbaka hem till hennes lgh för att softa framför tven och vänta tills matsalen skulle öppna som var klockan halv elva. Så gick vi och käka och efter det så gick jag på lektion och berätta vad som hade hänt och varför jag var försenad. Sen så skulle jag egentligen göra ett arbetsmiljö prov idag men jag får göra det på måndag istället som är rätt skönt.
Sen så har vi ju även en grej på foto vi ska göra, konstfoto och där tänkte jag att jag skulle fota Mimmi imorgon men hon kom på att vi kunde göra det idag, så jag fota henne idag men det blev rätt stressigt när LO kom, våran svenska lärare och frågade om vi skulle vara med på lektionen och vi sa att vi kommer snart. Så jag fick stressa med bilderna så det tog bara tio minuter att göra dom, men hoppas att dom har blivit bra, det får vi se imorgon.
Nu ska jag diska, sen så ska jag hämta min capo och stämapparat och sen så ska jag skicka fakturor upp till min godman i östersund. Sen så blir det väl mer tränande på låtarna jag har fått till gitarr, turistens klagan och idas sommarvisa. Så blir det väl lite mys framför tven men jag måste fixa bilden och jag vet inte hur jag ska få till det.
Ni få ha en bra kväll så ses vi väl i möra. Ha de gött.

Varför?

Varför ska man inte kunna få uttrycka sig hur som helst utan att kanske få bli anmäld för hets mot folkgrupp, vi har ju yttrandefrihet här i Sverige och då ska den användas till fullo. Varför är det så, och jag inriktar mig speciellt mot en person som kan möjlitvis svara på denna fråga och det är Adam Svender, varför Adam?

Roligt med media

Idag käkade vi på ergins med nästan hela media vid elva tiden idag det var rätt så skoj om man bortser från, ja vi kallar det på hannas sätt, samtalet om "lingonveckan".... Inte de roligaste samtalsämnet att höra när man äter.
Sen så var det lite mindre roligt idag också, jag fick trycka på en play och en paus knapp i nästan en och en halv timme idag så fick jag spola fram och spola bak. Men det var väl värt det så malin, anna, hanna och lowis får sin film gjord bra.
Sen en annan grej som är mindre bra det är att jag inte får hämta ut mina kläder för mina fosterföräldrar för om jag gör det så är jag aldrig välkommen till dom... Löjligt enligt mig men deras regler och de är väl bara att respektera dom även om dom ska dra till med så hårt att jag inte ens får ha kläderna i min garderob i lgh...

Johnny Cash feat. Joe Strummer med låten Redemption Song


Frukost

Nu ska jag käka frukost, men jag vet inte riktigt vad jag ska äta men någonting jag måste få i mig iaf innan jag drar till skolan.

Vaknat

Klev upp för tio minuter sen och sitter som vanligt nu framför datorn och har godmorgon sverige på. Hoppas att min capo och stämapparat kommer idag. Idag när jag kommer till skolan så har jag historia på morgonen och sen så har jag en hålltimme till tjugo över tolv tror jag. Jag har funderat starkt på att ta bort psykologi ur min kursplan eller iaf psykologi A. Från början kände jag att jag det skulle bli kul men nu när jag är nästan aldrig på dom lektionerna så börjar jag känna att det ger mig inget så stort nöje.
Mina kläder jag beställde från midgaard hoppas jag även ska komma idag men jag kan ändå inte hämta ut dom innan imorgon. Nu när klockan närmar sig åtta så ska jag klä på mig och ta ett glas apelsinjuice och sen bör jag gå till bussen.

Skaffat ny blogg

detta blir en alldelles vanlig blogg. Som jag lovar att iaf att uppgradera minst var tredje dag.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0